Sökoptimera hemsida – Hamna överst på Google med On Page SEO

Sökoptimera er hemsida

Hur kan ni förbättra er marknadsföring och få bättre placeringar på Google om ni inte betalar i Google Adwords?

Google söker efter relevanta sökresultat och har en mängd olika parametrar som de går efter.

Struktur och logik är några av de viktigaste faktorerna ni bör tänka på i on page arbetet för att lyckas med sökoptimering av er hemsida. Då har ni mycket större möjligheter att nå bra placeringar för era produkter eller tjänster på Google.

Sökordsanalysen

Första steget är att ta reda på vilka ord och fraser som ni vill att era besökare och potentiella kunder ska hitta er på. Detta kan ni göra genom att exempelvis själva söka på Google på olika ord och se vad Google ger för förslag längst ner. Google ger även förslag då du börjar skriva in ett ord.

Men här finns det många fler saker att tänka på. Vi har exempelvis sökordsanalyser som kontrollerar hur köpbenägna besökare är och om det är bra med trafik på de olika sökorden.

Se våra paket för sökordsanalyser här:

Synas på Google genom att göra er hemsida mer sökmotorvänlig

Publiceringsverktyg som WordPress är oftast att föredra eftersom de har en tydlig struktur för innehåll, kontra kod.  Olika publiceringsverktyg som exempelvis WordPress har färdiga textfält för sökoptimering, samt en mängd olika plugins som kan hjälpa er med SEO.

Det spelar ingen roll vilket publiceringsverktyg ni har använt er av. Vi kan ta ut on page SEO tips på alla publiceringsverktyg och visa vad ni behöver förbättra på er hemsida.

Med vår tjänst Sökoptimera hemsida – On Page SEO Tips så tittar vi på en mängd olika parametrar, vad ni behöver förbättra på just er hemsida för att ranka bättre på Google.

Våra tips kommer bli värdefulla för er ranking och just nu kan ni få varje SEO tips för 150 kronor styck!

Lämna en kommentar