SEO TJÄNSTER

Vi brinner för digital marknadsföring och webben. Genom att hela tiden utveckla oss och testa vad som verkligen fungerar på webben, så kan vi möta våra kunders krav. Att vi hela tiden arbetar proaktivt med analyser och uppföljningar innebär att ni även kan se ifall era investeringar inom digital marknadsföring blir lönsamma.

SÖKMOTOROPTIMERING

Vi erbjuder kvalitetsarbete inom sökoptimering och det kräver att en riktig förstudie görs för webbprojektet. Därefter behövs en långsiktig strategi för att uppnå uppsatta mål.

OFF PAGE OPTIMERING

Även kallat Off site optimering eller Off page SEO.  Rankingfaktorer förändras ständigt. Effektiv off page SEO (länkar) spelar fortfarande en viktig roll i en webbplats förmåga att ranka på sökord.

ON PAGE OPTIMERING

För effektiv On Page SEO krävs en webbspecialist med SEO kunskap, eller en SEO konsult med webbutvecklar kompetens för att korrigera alla element på en hemsida som har rankingvärde. 

SÖKORDSANALYS

Sökordsanalysen är det allra viktigaste och grundläggande när det kommer till SEO. Se vilka sökord/sökfraser som ger bäst konverteringar (de som flest besökare interagerar med er webbplats).

KONKURRENTANALYS

Konkurrentanalysen identifierar vi era konkurrenters digitala närvaro i de organiska sökresultaten, men vi kan även gå ännu djupare och kika på deras närvaro i sociala medier och SEM.

NULÄGESANALYS

Sökmotoroptimering innebär att göra förändringar. Innan de här förändringarna påbörjas, bör man alltid börja med en nulägesanalys för att få mätbara resultat och göra de rätta satsningarna just för er.

RANKINGANALYS

Våra månadsrapporter bygger på rankinganalyser där ni kan följa era placeringar dag för dag i de organiska sökresultaten. Varje dag analyserar vi hundratals sökord på mängder med domäner. 

CONTENT MARKETING

Content Marketing innebär att skapa och dela värdefullt innehåll gratis som engagerar för att attrahera och konvertera presumtiva kunder till riktiga kunder och sedan till återkommande köpare.

DOMÄNANALYS

Oavsett om du vill skaffa en domän för en landningssida eller målsida för ditt företag så är det bra att göra en fullständig domänanalys. Risken finns att domänen du söker varit upptagen tidigare och att den använts på ett dåligt sätt.

SOCIALA MEDIER

De som skapar kvalitetsinnehåll på sociala medier också rankar högre på Google, så det finns definitivt ett samband. Låt oss hjälpa er skapa en publik och etablera ert varumärke på sociala medier.

FÖRETAGSBLOGG

Alla företag bör ha en företagsblogg. Med rätt strategi kan en företagsblogg skapa leads, nya kunder, driva trafik och stärka upp ert varumärke. Bästa ROI (Return On Investment) får ni med SEO i åtanke.

LANDNINGSSIDA

Landningssidor kan användas för ett antal digitala marknadsföringsändamål. Effektivitet kan mätas baserat på hur många gånger besökare klickar från en landningssida till en viss målsida.